Klinikkens team

Anne Blom

Anne Blom

Læge

Klinikejer og færdiguddannet læge i 2010. Annes passion er almen medicin og tanken om en familielæge med kendskab til sine patienter - store som små. Anne er medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin, dækker lægevagter i Region Midtjylland og er praksiskonsulent på Aarhus Universitetshospital for hudafdelingen samt afdelingen for hormonelle sygdomme. Privat er Anne gift, har 3 børn og hunden Charlie.

Marie Vinther

Marie Vinther

Sygeplejerske

Vores sygeplejerske Marie er uddannet i 2011, og har arbejdet en del år på hjerteafdeling. I 2022 afsluttede Marie Advanced Practice Nursing uddannelsen fra Aarhus Universitet. Marie brænder for den relationelle og tillidsbaserede sygepleje, og trives godt med at møde de mange forskellige typer af patienter som kommer i praksis.  Privat er Marie gift og har tre børn. 

Birthe Blach

Birthe Blach

Sekretær/sosu assistent

I receptionen møder du oftest klinikkens sekretær, sosu-assistent og blæksprutte Birthe. Birthe sørger også for udvalgte årskontroller, p-piller og kolesterolforhøjelse, forundersøgelser, blodprøvetagning og en række andre opgaver. Birthe kan desuden hjælpe med digital brugeroprettelse og videokonsultation.

  • Lægeklinikken Anne Blom, Park Alle 15, 2. sal, 8000 Aarhus C. Telefonnummer 86196463. Telefontid 8.00-11.00